Forenede Montører AS

Vi er Forenede Montører

Forenede Montører er Kongsberg og Notoddens ledende totalleverandør av el-løsninger, med over 80 ansatte med lang og bred erfaring.

Kvalitet gir fornøyde kunder

Forenede Montører er Kongsberg og Notoddens største og eldste totalleverandør av elektrikertjenester, med stor kapasitet og erfarne medarbeidere.

Med over 80 ansatte har vi både kapasitet, bred kompetanse og unik erfaring. Kombinert med smarte teknologiløsninger er vi en trygg samarbeidspartner innen elektrofaget for både privat og bedrift. Vi dekker alle typer elektrikertjenester, er alltid tilgjengelig og konkurransedyktige på pris.

Vi utfører el-takst, sterkstrømsinstallasjoner, service og vedlikehold, automasjon og prosesstyring, alarm og sikkerhet, kommunikasjon og telesystemer, energiøkonomisering, prosjektering og tegning – alltid med kvalitet i fokus, fordi fornøyde kunder viktig for oss!

Erfaring

Vi har mer enn 50 års erfaring med å levere elektrikertjenester i.

Fagfolk

Vi har mer enn 80 dyktige fagfolk som brenner for faget sitt hver dag.

Tjenestespekter

Vi har et komplett tjenestespekter og leverer elektrikertjenester fra A til Å.

Vi utfører små og store jobber

Privat, bedrift eller offentlig virksomhet – hos oss får du den kyndige hjelpen du trenger, uansett størrelsen på ditt prosjekt!

Forenede Montører tilbyr hele spekteret innen elektrikertjenester, også svakstrøm og sertifiserte kontroller, både til privatboliger og bedrifter. Næringsbygg og offentlige bygninger er den aller største delen av vår virksomhet, og vi tilbyr prosjektering, tegning og utførelse av alt innen sterk- og svakstrøms anlegg. Ingen oppdrag er for store, og ingen oppdrag er for små – hos oss får du hjelp av våre dyktige fagfolk, uansett!

Forenede Montører

Din trygghet

Vår jobb er å sikre din trygghet – på jobben, i hjemmet eller andre steder du ferdes.

Mer enn halvparten av branner i norske boliger skyldes feil i el-anlegget. Derfor er jevnlig kontroll av kyndige fagfolk viktig å gjennomføre.

Bruk en registrert el-installatør når du ønsker å utføre noe på ditt elektriske anlegg.

Vi er medlem av alliansen Elnett Gruppen og bransjeorganisasjonen NELFO som bidrar til et seriøst arbeidsliv og sikrer rett kompetansen.

Logo: Nelfo  

Vår historie

Lokal tilstedeværelse i over 50 år

Vi har eksistert siden 1963 og har vært en solid totalleverandør og samarbeidspartner for utallige kunder og prosjekter gjennom snart 60 år.

Bedriften ble etablert i 1963 i forbindelse med at Kongsberg kommunale E-verk (Kongsberg Energi) sin installasjonsavdeling ble nedlagt. TeleTjenester AS i Kongsberg var en av våre samarbeidspartnere med egen spesialforretning i Dyrmyrgata. En lang og stolt historie og mye erfaring har bidratt til å gjøre oss til den ledende leverandøren av elektrikertjenester i Kongsberg og Numedal som vi er i dag.

Vi bryr oss om fremtiden

I Forenede Montører er vi bevisste på effektive Enøk-tiltak i henhold til lovverket. Vi skal opplyse kundene våre om ulike Enøk-tiltak og ta vårt ansvar i å bidra til en rasjonell utnyttelse av energiressursene og redusere negative miljøvirkninger av energibruken. I tillegg har vi fokus på miljøvennlige produkter, på forebygging og gjenvinning av avfall. Vårt mål er å synliggjøre miljøarbeidet og lære opp ansatte for å sikre miljøvennlige tiltak der det er mulig.

Les gjerne mer om hva vi gjør innen miljø og bærekraft

Grønn Elektriker

Med vår sertifisering som Grønn Elektriker kan du være sikker på at vi har høy kompetanse og fokus på tiltak som vil bidra til et bedre klima og miljø.

Miljøfyrtårn

Forenede Montører AS er sertifisert Miljøfyrtårn.

Bærekraft

Bærekraft i Forenede Montører handler om å ta vare på miljøet, behandle våre ansatte bra og være en ansvarlig bidragsyter i vårt nærsamfunn.

Utdann deg til elektriker

Forenede Montører er lærlingbedrift

Vi gir deg kyndig veiledning i et trygt og utviklende miljø!

Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor,og som Kongsberg
og Notoddens største, frittstående lærlingbedrift
utdanner vi kommende fagarbeidere. 

Hos oss får du ansvar, spennende utfordringer
og et yrke som ervariert og interessant. 

Logo: Elfob

Vi er en av Elfobs mange medlemsbedrifter og Elfob
organiserer våre lærekontrakter.

Ønsker du  å gjennomføre lærlingetiden din hos oss, ta kontakt!