Våre tjenester

Varme

Forenede Montører kan hjelpe deg med å finne den beste varmeløsningen for deg. Enten det er direkte elektrisk oppvarming med varmekabler, folie, panelovner eller det er luft til luft varmepumper, så finner vi sammen med deg det beste alternativet.

Fyre med strøm

5 gode grunner til å fyre med strøm:

  • elektrisk oppvarming er det rimeligste alternativet å installere
  • norsk strøm er miljøvennlig
  • fyring med strøm gir lave klimautslipp
  • all strømmen som benyttes blir til varme – energitapet er svært lavt
  • elektriske oppvarming kan styres effektivt fra rom til rom

To typer elektrisk oppvarming

Gulvvarme

Gulvvarme gir jevn og god varme som fordeler seg i rommet på en behagelig måte. Varme i gulvene gjør at man kan senke temperaturen i rommet et par grader og allikevel føle at temperaturen er god. Rask reaksjon gir god utnyttelse av strømmen og dermed bedre økonomi. Les mer om gulvvarme her.

Panelovner

Panelovner er ikke hva det var. Moderne panelovner har lavt energiforbruk, effektive termostater og de brenner ikke støv. Det går raskt å oppnå riktig temperatur i rommene, det er lett å opprettholde temperatursoner mellom ulike rom, og ovnene kan lett styres både individuelt og via sentralt styringssystem for å redusere energiforbruket. En panelovn er dessuten billig å installere og lett å skifte ut.

Forenede Montører leverer moderne panelovner med spennende design som kan være med å løfte interiøret. 

Varmestyring

Varmestyring gir inntil 25 prosent lavere fyringsutgifter.

I tillegg til alle fordelene ved elektrisk oppvarming er det mulig å oppnå ytterligere besparelser ved å koble til et temperatur- og varmestyringssystem. Varmestyring gjør at du kan bruke strøm der du er, når du trenger den. Et varmestyringssystem vil redusere strømforbruket og kostnadene til oppvarming. Både panelovner og elektriske varmekabler kan styres fra samme enhet. De ulike styringssystemene vi tilbyr er enkle å montere og betjene. Beregninger viser at man ved effektiv varmestyring kan oppnå en reduksjon i kostnadene på inntil 25 prosent. 

Spør oss om elektrisk oppvarming.

Tre gode grunner til å velge oss

Erfaring

Vi har mer enn 50 års erfaring med å levere elektrikertjenester i Kongsberg – og nå, i Notodden.

Fagfolk

Vi har mer enn 80 dyktige fagfolk som brenner for faget sitt hver dag.

Tjenestespekter

Vi har et komplett tjenestespekter og leverer elektrikertjenester fra A til Å.

Forenede Montører

Din trygghet

Vår jobb er å sikre din trygghet – på jobben, i hjemmet eller andre steder du ferdes.

Mer enn halvparten av branner i norske boliger skyldes feil i el-anlegget. Derfor er jevnlig kontroll av kyndige fagfolk viktig å gjennomføre. Bruk en registrert el-installatør når du ønsker å utføre noe på ditt elektriske anlegg. Vi er medlem av elektrikerkjeden Sikringen og bransjeorganisasjonen NELFO som bidrar til et seriøst arbeidsliv og sikrer rett kompetansen.

Logo: Nelfo   Logo: Sikringen
«Dere var den underentreprenøren som virkelig "leverte" på alt i byggeprosessen og tiden etter. Hyggelig å samarbeide med dere.»
Kjetil Gjærde
Ringerike kirke
«Fast leverandør som har vært med oss i over 20 år. Dere leverer gode og riktige løsninger for PK Eiendom, og er alltid til å stole på.»
Per Mikkelsen
Direktør, PK Eiendom
Previous
Next

Bestill elektriker

Når ønsker du elektriker?

Velg ønsket dato, så tar vi kontakt og avtaler aktuelt tidspunkt.

Hva trenger du hjelp til?

Gi en kort beskrivelse av jobben og last evt. opp bilder etc. Gjelder det en tilsynsrapport, kan du legge inn rapportnummer og pin-kode i feltet under.

Din kontaktinformasjon

Ønsker du en gratis befaring?

Vi utfører en uforpliktende befaring av din bolig.
«Dere var den underentreprenøren som virkelig "leverte" på alt i byggeprosessen og tiden etter. Hyggelig å samarbeide med dere.»
Kjetil Gjærde
Ringerike kirke
«Fast leverandør som har vært med oss i over 20 år. Dere leverer gode og riktige løsninger for PK Eiendom, og er alltid til å stole på.»
Per Mikkelsen
Direktør, PK Eiendom
Previous
Next