Våre tjenester

Smarthus

Er smarthus noe for meg? Smarthus kan være alt fra lysstyring, til regulering av varme, ventilasjon, solskjerming og sikkerhetssystemer. Alt dette samlet opp mot et styringssystem.

Kan jeg få smarthus i min bolig eller hytte?

Ja det kan du. Kom med dine ønsker og utfordringer til oss. Vi ser på dette sammen med deg. Smarthus er noe vi kan, og vi elsker utfordinger.

Forenede Montører har lang erfaring med smarthus i private hjem. Vi kan leverer alt fra komplekse KNX anlegg til enklere systemer. Vi har sertifiserte programmerere med lang erfaring.

Ta kontakt i dag, for å hjelpe deg med dine små eller store planer.

Hvordan kan jeg styre alt dette?

Smarthus kan styres via alt fra vanlig brytere til din mobiltelefon. Her er det utallige muligheter. Kanskje er det bare fantasien som setter grensene?

Det meste er mulig, og det du oppnår er bedre kontroll over det totale energiforbruket, bedre komfort, hverdagen blir litt enklere og du får et høyere sikkerhetsnivå.

Smarthuspanel

Lysstyring

Ønsker du kanskje en lysbryter for å slå av/på alt lys? Eller kanskje du ønsker forskjellige scenarier når du står opp, når du kommer hjem fra jobb og når du skal slappe av på kvelden?

Dette og mye annet kan vi i Forenede Montører enkelt hjelpe deg med.

Varmestyring

Her kan sparepotensialet være stort ved riktig styring av dine varmesoner. Vi kan styre alt fra panelovner, varmekabler eller vannbåren varme. Ditt smarthus kan være forberedt på været som kommer ved å implementere yr.no inn i ditt smarthus styresystem.

Tre gode grunner til å velge oss

Erfaring

Vi har mer enn 50 års erfaring med å levere elektrikertjenester i Kongsberg – og nå, i Notodden.

Fagfolk

Vi har mer enn 80 dyktige fagfolk som brenner for faget sitt hver dag.

Tjenestespekter

Vi har et komplett tjenestespekter og leverer elektrikertjenester fra A til Å.

Forenede Montører

Din trygghet

Vår jobb er å sikre din trygghet – på jobben, i hjemmet eller andre steder du ferdes.

Mer enn halvparten av branner i norske boliger skyldes feil i el-anlegget. Derfor er jevnlig kontroll av kyndige fagfolk viktig å gjennomføre. Bruk en registrert el-installatør når du ønsker å utføre noe på ditt elektriske anlegg. Vi er medlem av elektrikerkjeden Sikringen og bransjeorganisasjonen NELFO som bidrar til et seriøst arbeidsliv og sikrer rett kompetansen.

Logo: Nelfo   Logo: Sikringen
«Dere var den underentreprenøren som virkelig "leverte" på alt i byggeprosessen og tiden etter. Hyggelig å samarbeide med dere.»
Kjetil Gjærde
Ringerike kirke
«Fast leverandør som har vært med oss i over 20 år. Dere leverer gode og riktige løsninger for PK Eiendom, og er alltid til å stole på.»
Per Mikkelsen
Direktør, PK Eiendom
Previous
Next

Bestill elektriker

Når ønsker du elektriker?

Velg ønsket dato, så tar vi kontakt og avtaler aktuelt tidspunkt.

Hva trenger du hjelp til?

Gi en kort beskrivelse av jobben og last evt. opp bilder etc. Gjelder det en tilsynsrapport, kan du legge inn rapportnummer og pin-kode i feltet under.

Din kontaktinformasjon

Ønsker du en gratis befaring?

Vi utfører en uforpliktende befaring av din bolig.
«Dere var den underentreprenøren som virkelig "leverte" på alt i byggeprosessen og tiden etter. Hyggelig å samarbeide med dere.»
Kjetil Gjærde
Ringerike kirke
«Fast leverandør som har vært med oss i over 20 år. Dere leverer gode og riktige løsninger for PK Eiendom, og er alltid til å stole på.»
Per Mikkelsen
Direktør, PK Eiendom
Previous
Next