Våre tjenester

Termografering

Forenede Montører AS har lang erfaring med Termografering av elektriske anlegg. Vi har NEMKO godkjent Termografør for lav- og høyspenning.

Hva er elektrotermografering?

Når vi termograferer benytter vi et IR kamera. Dette kameraet benyttes for å oppdage varmgang i elektriske anlegg. Dette kan gjøres mens anlegget er i drift.

Hvordan utføres termografering?

Når du bestiller termografering, møter vi opp ved ditt anlegg med vårt høyoppløselige termografikamera. Dette er et infrarødt varmesøkende kamera som fanger opp varmestråling fra alle typer objekter. På denne måten kan en øvet termografør finne steder med en uheldig varmeutvikling. Disse funnene blir deretter analysert, og eventuelle farer for brannutvikling avdekkes. I etterkant vil du motta en rapport og anbefalte tiltak.

Forebygge brann eller driftsbrudd

Termografering av det elektriske anlegget gjør at man oppdager – og får kontroll på – varmeutvikling og mulig brannfare på et tidlig tidspunkt. Dette kan være svært kostnadsbesparende, og hjelper deg med å unngå driftsstans og farlige situasjoner.

HMS-planen din er ikke komplett uten termografi

Bedrifter og institusjoner bruker termografering som en del av internkontrollen sin. Da er det viktig å ha en aktør som er sertifisert, og som har erfaringene til å avdekke feil raskt og presist. På den måten får du rettet opp avvikene med enkle grep, og har sikret trygghet for eiendom, mennesker og verdiobjekter.

Vi har NEMKO-sertifisert personell

Vi har godt fagutdannet og sertifisert personell med flere års erfaring innen termografering og elkontroll. Jobben blir utført nøyaktig, effektivt og du får en god rapport med forslag til tiltak etterpå.

Tre gode grunner til å velge oss

Erfaring

Vi har mer enn 50 års erfaring med å levere elektrikertjenester i Kongsberg – og nå, i Notodden.

Fagfolk

Vi har mer enn 80 dyktige fagfolk som brenner for faget sitt hver dag.

Tjenestespekter

Vi har et komplett tjenestespekter og leverer elektrikertjenester fra A til Å.

Forenede Montører

Din trygghet

Vår jobb er å sikre din trygghet – på jobben, i hjemmet eller andre steder du ferdes.

Mer enn halvparten av branner i norske boliger skyldes feil i el-anlegget. Derfor er jevnlig kontroll av kyndige fagfolk viktig å gjennomføre. Bruk en registrert el-installatør når du ønsker å utføre noe på ditt elektriske anlegg. Vi er medlem av elektrikerkjeden Sikringen og bransjeorganisasjonen NELFO som bidrar til et seriøst arbeidsliv og sikrer rett kompetansen.

Logo: Nelfo   Logo: Sikringen
«Dere var den underentreprenøren som virkelig "leverte" på alt i byggeprosessen og tiden etter. Hyggelig å samarbeide med dere.»
Kjetil Gjærde
Ringerike kirke
«Fast leverandør som har vært med oss i over 20 år. Dere leverer gode og riktige løsninger for PK Eiendom, og er alltid til å stole på.»
Per Mikkelsen
Direktør, PK Eiendom
Previous
Next

Bestill elektriker

Når ønsker du elektriker?

Velg ønsket dato, så tar vi kontakt og avtaler aktuelt tidspunkt.

Hva trenger du hjelp til?

Gi en kort beskrivelse av jobben og last evt. opp bilder etc. Gjelder det en tilsynsrapport, kan du legge inn rapportnummer og pin-kode i feltet under.

Din kontaktinformasjon

Ønsker du en gratis befaring?

Vi utfører en uforpliktende befaring av din bolig.
«Dere var den underentreprenøren som virkelig "leverte" på alt i byggeprosessen og tiden etter. Hyggelig å samarbeide med dere.»
Kjetil Gjærde
Ringerike kirke
«Fast leverandør som har vært med oss i over 20 år. Dere leverer gode og riktige løsninger for PK Eiendom, og er alltid til å stole på.»
Per Mikkelsen
Direktør, PK Eiendom
Previous
Next